Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En hel del online butikker foreslår heldigvis flere leveringsformer. En der er meget populær er p.t. udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig usædvanlig let gængelig, samt mange gange også den mest letkøbte form for levering.

Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt vital når man mangler din ordre straks, og med det formål er det tydeligvis på sin plads at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for det aktuelle produkt.

De fleste shops på nettet tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men vær vagtsom da det stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Visse online firmaer frembyder gratis fragt, men i reglen kun såfremt man handler for en konkret sum. Som alternativ kan man tage den mest letkøbte mulighed for levering, der tit – uafhængig om man er tæt på Holstebro, Sønderborg eller Skagen – vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En indikation om at internet forhandleren understøtter de officielle regler

Det er jo efterhånden særdeles overkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning på tværs af internet webshops og derved har flere online webshops set sig tvunget til at formindske priserne på varerne – til babyer og børn, og ligeledes til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange yde levering uden beregning.

Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at sammenholde nogle webbutikker efter udsalg forinden du placerer ordren, så du er sikker på at få den billigste pris.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at når en online shop udlover en vare til en pris der er hamrende fordelagtig, er det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig butik. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et regulativ, hvilket redder en imod svindlende internet firmaer.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere betalingen over en længere periode.

Før folk handler i en e-forretning kan de i princippet tage stilling til webshoppens vilkår, men det er tit ikke særlig spændende.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, siden det længe har været en angivelse af at online virksomheden tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren ofte besøges af fagfolk der behersker de gældende regulativer. Dette er en god anledning til at blive assisteret, ifald du udsættes for besvær i forbindelse med dit indkøb. Se mere.

Mange forskellige former for levering

Trustpilot leverer aldeles gavnlige løsninger til at kigge på ret mange tidligere brugeres opfattelser og herved tilråder vi, at du gransker internet shoppens vurderinger forinden du shopper.

Facebook fører til for øvrigt adskillige gavnlige genveje til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle outlets på nettet som gør det muligt at skrive en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret af reklameindtægter. Vi samarbejder med en lang række online firmaer hvori vi præsenterer virksomhedernes varer, og indkasserer kommission for så vidt vores besøgende foretager en transaktion.