Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Masser af online virksomheder giver heldigvis en række forskellige leveringsudgaver. En af de mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling når du har tid. Denne er jo særligt overkommelig, og tit ligeledes den billigste form for levering.

Du kan ydermere afveje for og imod at bestille levering til din adresse eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig oftest en tand mere pebret, men derudover særligt bekvem. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo beroer på at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens hjemsted.

Antal dages levering kan være usædvanlig aktuel såfremt vi står og skal bruge produktet nu og her, så i det øjemed er det selvsagt passende at vi tjekker den anslåede leveringsdato på det pågældende produkt.

En del outlets på nettet garanterer levering på næstkommende hverdag på en række varer, som er påkrævet at handlen laves inden et angivent tidspunkt, sådan at de kan nå at få pakken på posthuset forinden medarbejderne har fri.

Nogle få netshops sikrer levering uden betaling, men i mange tilfælde er det så præmissen at man køber for en bestemt sum. Desuden kan du overveje den mest betalelige mulighed for levering, hvilket gerne – uden hensyn til om man opholder sig nær Viborg, Nyborg eller Brande – vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Det er godt at du eftergår internet selskabets omtaler

Det er i dag vældig let gængeligt for købere at søge information om priser hos flere internet varehuse hos pixo.dk og så har adskillige internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på en række af deres varer – til drenge og piger, lige så vel som til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange byde på fragt uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt blive rentabelt at granske forskellige internet foretagender efter rabat forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at få den skarpeste pris.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at såfremt en webbutik reklamerer et produkt til en pris som kan ses som umådelig letkøbt, burde det for det meste være et symbol på en uærlig e-shop. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af en regel, som værner køberen imod uoprigtige netbutikker.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere betalingen senere.

Inden nogen handler i en internet shop behøver man på en vis måde sætte sig ind i netbutikkens vilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt.

Et alternativ kan være at granske hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er en erklæring om at e-forhandleren retter sig efter de gældende danske regler, udover at shoppen fra tid til anden overværes af jurister der er inde i de gældende regulativer. Det giver dig mulighed for hjælpende service, hvis du oplever problemer i forbindelse med din ordre.

Det tilrådes at du gennemsøger netshoppens anmeldelser

Trustpilot præsterer rigtig passende genveje til at kortlægge ret mange øvrige forbrugeres meninger og derfor går vi ind for, at du gennemsøger e-forretningens vurderinger før du lægger din bestilling.

Facebook indebærer også ret udmærkede genveje til at få indtryk af internet shoppens kundefokus. Foruden det ser vi en række internet firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere må benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden finansieres af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med en gruppe af shops på nettet idet vi formidler butikkernes tilbud, og modtager provision såfremt den besøgende vi sender videre gennemfører en transaktion.

Viden angående produkter og butikker på nettet opdateres jævnligt, men vi påtager os ikke ansvaret for reguleringer der måtte være implementeret siden seneste opdatering af vores data.