Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

De fleste internet handler tildeler nu til dags diverse forskellige leveringsudgaver. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente varerne når der er mulighed for det. Fragttypen er altså vældig let, samt mange gange endda den mest betalelige leveringsløsning.

Du kunne derudover udse dig at få ordren sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver gerne en anelse mere bekostelig, men også særligt uproblematisk. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du opholder dig nærved internet shoppens hjemsted.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge ordren lige om lidt, så med det formål er det fuldt ud klogt at man undersøger den estimerede leveringsdato på det aktuelle produkt.

En hel del e-handler giver løfte om levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det kræver at ordren køres igennem forud for et givent klokkeslæt, således at de kan nå at få ordren fikset før lagermedarbejderne tager hjem.

Revideres af sagkyndige som har megen viden om bestemmelserne på området

Det er jo efterhånden ualmindeligt smertefrit for alle at søge sig frem til priser fra forskellige e-forretninger og på grund af dette har flere online varehuse set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på produkterne – til børn, samt til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange love fragtfri levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at inspicere indtil flere forretninger på nettet efter rabat før du handler, således at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.

Du skal blot ikke overse, at ifald en internet virksomhed forhandler et produkt til en pris som kan virke utrolig overkommelig, bør det tit være et tegn på en snydagtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en vedtægt, som støtter køberen overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at klare pengene over flere uger.

Før nogen bestiller hos en shop på nettet kunne de uden tvivl gennemse webshoppens handelsbetingelser, det er dog ofte et tidskrævende arbejde.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, som generelt er en tryghed om at webshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, udover at webshoppen regelmæssigt revurderes af fagmænd der forstår retningslinjerne. Derudover giver det dig chance for assistance, hvis du møder besvær i forbindelse med dit indkøb. Website.

En række forskellige fragtløsninger

Trustpilot resulterer i evigt belejlige løsninger til at besigtige en række eksisterende kunders oplevelser og herved slår vi et slag for, at du udforsker webbutikkens bedømmelser før du shopper.

Facebook præsterer tillige ultra fortræffelige genveje til at få indsigt i netshoppens popularitet. Desuden møder vi endda firmaer på nettet hvor man kan sammensætte en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med utallige internet foretagender hvor vi formidler virksomhedernes varer, og får honorar under forudsætning af at en af vores besøgende realiserer en ordre.

Vejledning vedrørende produkter og internet webshops understøttes rutinemæssigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod korrektioner der muligvis er udarbejdet siden vi senest opdaterede sidens oplysninger.