Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

De fleste e-forretninger frembyder nu flere leveringsmodeller. En favorit iblandt mange er p.t. levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren når du har tid. Muligheden er nemlig meget fleksibel, og mange gange tillige den billigste form for fragt.

Fragtperioden er jo ret så central når man skal bruge ordren fluks, og herved er det altså vigtigt at vi tjekker den estimerede leveringstid for det aktuelle produkt.

Masser af online varehuse giver løfte om muligheden for dag-til-dag levering på mange varenumre, hvilket regnes ud fra at der bestilles før et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne afsendt før medarbejderne får fri.

Nogle netshops præsterer gebyrfri levering, men i mange tilfælde kun ifald du handler for et præcist beløb. I øvrigt må man tage den mindst kostelige fragtform, som tit – ligegyldigt om man opholder sig ved Esbjerg, Nørresundby eller Grindsted – vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Online shopping udfordrer detailhandlen

Det er jo temmelig bekvemt for enhver at prissammenligne på flere outlets på nettet og med det motiv har flere webshops set sig tvunget til at nedsætte salgsværdien på produkterne – til babyer og børn, og ligeledes til voksne – kolossalt, og endda nogle gange love levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk blive smart at tjekke nogle få e-handler efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du vil finansiere beløbet ude i fremtiden.

Efterses af jurister som er meget fortrolige bestemmelserne på området

Forinden nogen shopper hos en butik kunne man på en vis måde studere e-shoppens forretningsvilkår, dog er det tit et omfattende projekt.

Alternativet kunne måske være at granske om e-forretningen er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en tryghed om at online virksomheden adlyder de gældende danske regler, og at online butikken undertiden ses til af fagfolk som behersker vilkårene på området. Dette er desuden en god chance for at få hjælp, ifald du forvoldes besvær i processen med din ordre.

Tilsvarende stiller vi forslag om at kunden er obs på de elementære vilkår der gælder for bestillingen, som for eksempel den bytteret internet shoppen anvender. På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevidne sin shopping, om man efterspørger produkter til en voksen eller et barn.

Få leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde

Trustpilot frembyder evigt fine løsninger til at gennemgå en stor portion forhenværende køberes synspunkter og derved kan det anbefales, at du betragter netshoppens bedømmelser forinden du bestiller.

Facebook byder på desuden uden sammenligning solide løsninger til at få en idé om e-handlens popularitet. Foruden det ser vi mange online shops i Danmark som gør det muligt at skrive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket også burde drages fordel af til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Websitet er finansieret af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med nogle forskellige online outlets eftersom vi publicerer forretningernes varer, og høster godtgørelse hvis de brugere vi sender videre foretager et køb.

Anvisninger omkring tilbud og e-forhandlere opretholdes rutinemæssigt, men der gives ikke garantier imod ændringer der kan være udført siden sidste opdatering af websitets informationer.