Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Størstedelen af shops på nettet frembyder til alt held en hel del forskellige leveringsmidler. En favorit er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig temmelig ligetil, samt tit ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du kunne derudover beslutte dig for at få ordren sendt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Den bliver i mange tilfælde en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld ualmindeligt enkel. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette er betinget af at du lever i kort afstand af online forhandlerens arbejdslager.

Leveringshastigheden kan vise sig at være meget væsentlig ifald man står og skal bruge ordren inden for få dage, og i det øjemed er det naturligvis relevant at vi kontrollerer leveringstiden ved den relevante vare.

En række online varehuse stiller garanti om dag-til-dag levering på flere varenumre, som trods alt er afhængig af at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produktet sendt afsted forud for at lagermedarbejderne får fri.

Indtil flere e-forretninger i Danmark yder fragt uden betaling, men ofte er det under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb. Derudover kunne man udse dig den mindst kostelige leveringsform, der mange gange – uanset om du befinder sig i Roskilde, Holbæk eller Haslev – vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Tjek hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen

Det er ret let for købere at finde frem til de bedste priser hos flere online varehuse hos Klaptaget og til gengæld har en lang række webbutikker været presset til at at formindske salgsværdien på varerne – til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid vise sig rentabelt at udforske en række internet foretagender efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over en længere periode.

Trustpilot tilbyder adskillige nyttige muligheder

Forinden folk shopper i en internet forhandler kan de på en vis måde gennemse webshoppens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke videre spændende.

Alternativet kunne måske være at efterse hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være et tegn på at internet webshoppen understøtter dansk lovgivning, foruden at netshoppen jævnligt gennemses af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Dette er en god mulighed for støtte, når du møder problemstillinger ved din handel.

Herudover er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest vitale forhold der gælder for transaktionen, fx den ombytningspolitik forretningen bruger. På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man altid gemmer sin ordrekvittering, så man senere kan bekræfte sin bestilling, ligegyldigt om man er på indkøb til en herre eller dame.

Levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse

Trustpilot resulterer i i højeste grad fine muligheder for at vurdere en række forhenværende køberes evalueringer og herved går vi ind for, at du sonderer e-forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller.

Facebook tilbyder for øvrigt egentlig ærlige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Her møder vi faktisk netbutikker som tilbyder folk at levere en vurdering af deres køb, som tillige bør udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.