Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Vestfrost køleskab VC 10146

Varenummer (SKU): 452679 Kategori:
Flere billeder

kr. 5.495,00

(18 kundeanmeldelser)

Dette fritstående Vestfrost køleskab VC 10146 med et nettovolumen på 255 liter, gør det til en praktisk løsning til mindre rum. Køleskabet sikrer samtidig ro i køkkenet med sit lave støjniveau. … læs mere her

Er Vestfrost køleskab VC 10146 på lager?

Annonce
Køb Vestfrost køleskab VC 10146

Beskrivelse

Vestfrost køleskab VC 10146 Varefakta

  • Navn: Vestfrost køleskab VC 10146
  • Mærke: Vestfrost
  • Pris: kr. 5495.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Vestfrost køleskab VC 10146 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Vestfrost køleskab VC 10146 for kun kr. 5495.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Er Vestfrost køleskab VC 10146 på udsalg?

Hårde hvidevarer tager sig af mange opgaver hos os alle. Når vi snakker hårde hvidevarer, så er det fx køleskabe og frysere. Her på siden finder du en mangfoldighed af kendte og pålidelige hårde hvidevarer til dit køkken. Så det bedste tidspunkt at købe det på er nu, og få leveret Vestfrost køleskab VC 10146 til din adresse uden besvær. Jeg er sikker på, du bliver begejstret for en ny Vestfrost køleskab VC 10146, der kan give en hjælpende hånd med de ofte kedelige opgaver.

Vestfrost køleskab VC 10146

Vestfrost køleskab VC 10146 er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Køleskab. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Vestfrost køleskab VC 10146 fra den meget brugte forhandler Elgiganten, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vestfrost køleskab VC 10146 kun kr. 5495.00

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

18 reviews for Vestfrost køleskab VC 10146

Vær den første til at anmelde “Vestfrost køleskab VC 10146”